Jezikovni tečaji nemščine

Za vse, ki se želite naučiti nemščine, bodisi v študijske ali poslovne namene, se organizirajo začetni  in nadaljevalni tečaji, prav tako pa tudi tečaji poslovne nemščine .
Tečaji nemščine se izvajajo s poudarkom  na komunikaciji in konverzaciji, na hiter in učinkovit način. Metoda poučevanja temelji na aktivni rabi tujega jezika in igri vlog.

Začetni tečaji nemščine 

V začetnem  tečaju se slušatelji seznanijo z osnovami nemškega jezika, sposobni so se v tujem jeziku sporazumeti v vseh tipičnih vsakodnevnih situacijah. Lahko si rezervirajo sobo, naročijo kosilo ali pijačo, vprašati znajo za pot, znajo se predstaviti in opisati sebe in svoj poklic in se na splošno znajo orientirati v nemškem svetu. 

Nadaljevalni tečaji nemščine 

V nadaljevalnih tečajih tečajniki svoje znanje nemščine sistematično poglabljajo in ga razširjajo z ustreznim  besediščem  in slovničnimi pravili. Sposobni so komunicirati v zahtevnejših govornih  situacijah, poudarek je na živi rabi jezika.  Na tečaju se slušatelji  aktivno urijo v vseh štirih jezikovnih spretnostih – slušnem  razumevanju , govorjenju, branju in  pisanju.
Prav tako pa se seznanijo tudi s slovničnimi strukturami, ki omogočajo pravilno komunikacijo v nemškem jeziku.
Na začetnih in nadaljevalnih tečajih se uporabljajo učbeniki Themen aktuell, ki so aktualni in zanimivi ter so naravnani na širše interese slušateljev. V primeru specifičnih interesov tečajnikov, pa program tudi individualno prilagodimo.

Themen_aktuell_1.jpg
Themen_aktuell_2.jpg
Themen_aktuell_3.jpg

Priprave na izpite Instituta Goethe

Na Institutu Goethe se opravljajo mednarodno priznani certifikati. Vsi, ki  si želijo  študirati ali se zaposliti v Nemčiji oziroma v nemško govorečem okolju , bodo potrebovali mednarodno priznan certifikat , ki potrjuje pridobljeno znanje nemškega jezika. Nudimo pomoč pri pripravah na izpite Goethe Instituta.

Poslovna nemščina

Vsem, ki boste potrebovali znanje nemščine pri svojem opravljanju dela v Nemčiji ali Avstriji, tako poslovnežem, kot tudi tistim, ki boste opravljali razna obrtniška ali svetovalna dela , priporočamo tečaj poslovne nemščine,saj je predstavitev svojih storitev v pravilni nemščini zelo pomembna.

  nemski_slovar.jpg

Inštrukcije nemščine 

Kvalitetne inštrukcije nemščine na enostaven in razumljiv način za osnovne in srednje šole, prav tako tudi pomoč pri pripravah na maturo in mednarodne certifikate.
Možni so tudi  individualni tečaji ali tečaji  dvojicah ali v manjših skupinah. Poseben poudarek je na ustnem izražanju in vaji pravilne izgovarjave kot tudi bogatenju besednega zaklada z uporabo dodatne zanimive literature.
S pozitivno naravnanostjo in individualiziranim  pristopom  pomagamo  učencem spodbuditi veselje  in zanimanje za  jezik.
Dolgoletne izkušnje z individualnim poučevanjem  in inštrukcijami.

Priprave na maturo

Nudimo pomoč pri pripravah na maturo iz nemškega jezika.

   
Če želite spoznati osnove nemščine, ali pa želite poglobiti svoje znanje, vas vabimo, da se vpišete na začetni ali nadaljevalni tečaj nemškega jezika. Pokličite 041-299-270 ali pošljite povpraševanje ali pa nas kontaktirajte.

Vse pravice pridržane M-FENIKS, Marjanca Fras s.p. | Izdelava spletnih strani: COMMA